onsdag, januari 13, 2016

Den där tiden på året

Det var inte helt lätt att sova inatt, ingen aning om varför men sömnen smet sin kos. Så jag vaknade sent, kring kl 9, och konstaterade att det var lika bra att sitta hemma och rätta tentor. Så slapp jag iaf alla de där timmarna av raseri som krävs för att ta sig mellan Malmö och Lund med den s-t-ns Skånetrafiken (den turen borde ta 20 min, men det har den inte gjort på flera år, 40 min är normalt och nu efter nyår så är det bara att räkna med minst 60 min enkel resa pga av förseningar, inställda tåg, tågbyten(!) och plötslig lust att stå still nånstans ute på en åker). När våren kommer börjar jag cykelpendla igen, det är så mycket snabbare.
Det är husromhaver skönt att kunna jobba hemifrån med tentorna. Jag har varit med om att bara få in dem på papper och då var man ju tvungen att åka in till de enskilda dokumenten. Det känns som mycket länge sedan men det är det inte. Det är bråttom med den här rättningen, på måndag ska en stor del av dem antas till fortsättningskursen, helst ska vi veta om ifall de har en rest eller omtenta hängande över sig innan vi antar dem.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar