lördag, april 02, 2016

Rehab ;-)

För en vecka sedan låg jag och svalt på Kirurgen 8, så det är dags att sätta fart och komma igång med träning igen nu. Den där veckan som försvann på sjukhuset gör inget för att sänka kondition eller styrka; den sortens uppehåll fixar kroppen fint, även om jag behövde fasta några dagar och ta morfin. Men skadorna på tarmen är i sig nåt som sänker orken och det kan det vara svårt att återhämta sig från. Det sämsta sättet är att försöka "vila sig frisk"; vila behövs ibland men inte särskilt länge. Det som gör susen är medelhård träning; jag löper lite kortare, lite makligare än vanligt och försöker inte pressa mig. Idag blev det 4 km i vårsolen i mina nya löpskor, de känns fantastiska. Pildammsparken var full av män på väg att se på fotboll; de allra flesta 20-30 år yngre och 50-150 kg tyngre än mig. Kom igen och gör nåt åt det där; idrott är bäst när det inte är en åskådarsport.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar