tisdag, mars 05, 2019

Packning: basvikt 9,1 kg

Ännu en kväll med försök att se på packning med kreativa ögon. Om jag tar bort allt överflöd så hamnar jag på en basvikt om 9.1 kg. Jag vill nog ha med min bra kamera också, så låt oss säga 10 kg. Det lämnar 8 kg för mat och vatten, och jag kommer inte att behöva bära vatten väldigt långt tror jag. Å den basvikten inrymmer bränsle (vilket är 0,6 kg)! Men bäst av allt är att det finns gott om plats kvar i ryggsäcken för mat med denna packningen, något som är absolut nödvändigt. En del fluffiga ting måste åka utanpå för maten måste få plats.


Längst till vänster och lodrätt: Ryggsäck, vandringsstavar, extra sandaler.
Översta raden: Karta, kompass, några enkla karbinhakar, tältpinnar till hammocken och dess regnskydd, hammock, sovsäck.
Andra raden: myggnät, morakniv, vattenfilter, Jetboil kök, snusnäsduk, sovsäcksliner.
Tredje raden: Extra strumpor (ovanpå packpåse), första förband, tändstål och tändare, pannlampa, gasol, sittunderlag, handduk.
Fjärde raden: tröja, elektronik, tvål, toalett kit.
Femte och understa raden: kalsonger, shorts, matpåse.

Och jag inser att allt detta är helt ospännande för alla utom mig, men jag tänker bäst genom att se och skriva så då blir det på det här viset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar