lördag, mars 09, 2019

Ny sovsäck

Jag behöver egentligen inte en ny sovsäck för sommarens tur på skåneleden; jag har en sommarsovsäck i syntet från Fjällräven, Funäs lite, sedan tidigare och den räcker säkert med sin komforttemperatur ner till +16 C. Jag ska ju vara ute mitt i sommaren, och jag har provat den ute tidigare! Men jag vill komma ut på helgturer så fort som möjligt, och jag vet att jag behöver en varmare sovsäck för höst/vår och för Kungsleden. En ganska snabb undersökning visade att Marmot Hydrogen var en mycket bra dunsäck, en som funnits i många år nu (mer info här). Varm (+1 C som komforttemp) och lätt (665 gr), men på motsvarande sätt också dyr. Det är alltid så, jag hoppas att den håller flera säsonger! Bäst av allt är att den går att packa ner löjeväckande smått:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar