lördag, mars 02, 2019

En föraning av vad som komma skall

Jag var ute och gick idag; 19 km med nästintill full packning (ingen mat med, men resten inkl 3 liter vatten) till Arlöv via Bulltofta. Det gick fint och jag kan gå en mil till, men det känns i benen och jag behöver mer träning som denna. Det går ju lätt att fixa, det finns gott om tid. Problemet är vare sig att gå eller att bära utan ovanan vid att gå med en full ryggsäck som hänger på höfter och axlar. Jag hade en plan att stanna längs vägen och koka en kopp kaffe, men efter att ha gått några km så kom jag på att jag hade allting med utom gasol. Det gick det med, men den bensinmack jag besökte längs vägen hade 9 sorters varmkorv och inget bränsle alls. Jag noterar att jag kommer att behöva bära en full 450 gr gasolflaska - nåja, de är inte jättelika men det börjar bli trångt i ryggsäcken och nåt måste ut. Leif gjorde mig sällskap, om än utan packning och han tog det tjusiga fotot. En försvarlig del av vår vandring (Bulltofta-Arlöv) gick på Skåneleden SL5, så det var verkligen ett test nära det som kommer, bortsett från att jag gick hem igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar