måndag, april 27, 2020

Dagarna rullar på

Semesterboende är bokat - iaf två dagar på Saltoluokta fjällstation som vi tänkte ha som ett planerat stopp på vägen norrut från Kvikkjokk. Två dagar för att ha det skönt o lugnt, och för att göra en dagstur utan packning. Allt bokat med återbetalningsskydd; om vi inte kommer iväg så blir det en lång tur på skåneleden istället. Lite andra förutsättningar för den, men jag har ju redan provat. Antagligen kust-till-kust, eller syd-nord-kust.

Jobbar gör jag helt hemifrån nu, det är mycket vanligt jobb som funkar helt ok så här (det är administration, det kan jag göra lite varsomhelst med uppkoppling) men framför allt väldigt mycket jobb med omställning till onlineundervisning och problem relaterade till Corona.

Utan 2 h pendling med den djupt undermåliga skånetrafiken så har jag då mer tid till att träna. Idag var vi 6 personer på gymmet, så det är lugnt där och inga problem med att hålla avstånden. Löpning i Pildammsparken funkar fint det med, men jag har sackat efter där och tar nya tag nu igen.

Istället för löpning så har jag gått en massa, först 10.000 steg om dagen (ca 10k) 100 dagar i rad - garmin säger 111 mil på 100 dagar, sedan olika vandringar med packning och en del turer ut i naturen. Senast i söndags gick jag Bara-Svedala med Lyly och Joakim som sällskap i vårsolen.

Så det är massor av jobb, nya saker på jobbet, allvarlig brist på kontakt med kollegor (jag saknar det väldigt mycket) och anständiga doser träning. Å så det stora bekymret, allting i framtiden måste dubbelplaneras; med och utan nedstängning; det gäller både jobbet till hösten och semestern innan dess. Å så är all opera och all musik inställd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar