tisdag, juni 07, 2022

Snart semester

 Det börjar så långsamt stressa ner på jobbet, terminen är slut och det är knappt tre veckor kvar till semestern. Årets planer är mindre planerade än de senaste åren.

  • Cykeltur till, runt och tillbaka från Öland, ca 100 mil allt som allt med lite större packning än jag är van vid eftersom det är lättare per cykel.

  • Vandring i Skåne, från Gårdstånga till Brösarp, kanske längre. Inte allt i ett svep utan i etapper eftersom jag kan åka hem med tåg eller buss när jag behöver. 

  • Eventuellt andra vandringsturer i Skåne, skånekortet gör det lätt och relativt smidigt.

I år får jag göra ganska mycket på egen hand, men det är ok det med. Mårten har en båt att fixa. Så jag planerar inga extrema turer, utan allt försiggår i civiliserade trakter. Gå långt eller cykla ännu längre och bo ute i tält. Jag älskar att sova ute i skogen, jag älskar att röra mig nära naturen. Det blir bra. Jag hoppas kunna äta bättre än en torrfodersdiet i år.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar