måndag, april 30, 2012

Semesterresor 2012

I år ska jag ut och resa under sommaren, det börjar bli tid att planera på allvar och att boka biljetter + hotell. Det blir storstäder förstås, det blir ju aldrig nåt annat. Jag ska ta Kreta och Kanarieöarna en vacker dag men bara inte just nu! Det finns för mycket konst, för många restauranger, för många teatrar, operahus, bögkvarter, parker, evenemang för att jag ska kunna lägga mig på en strand, en vinter kanske det funkar.
Så det får bli en långhelg i Amsterdam, så kan jag se stan och träffa Kas. Måste reda ut vilka konstinstitutioner som är öppna, de bygger om en väldig massa där.


En långhleg i London om Kim är hemma, jag vill se Damien Hirst retrospektiven och en del 1800-talsting på V&A. Jag vill träffa Kim, det är inte så ofta det händer.


Och så en längre tur till Berlin och Kassel, för Berlinbiennalen respektive Documenta 13. Jag ska försöka vara borta tio dagar eller så, jag vill hinna slappa runt i Berlin i lugn och ro för omväxlings skull. Fast jag känner mig, det lär bli en massa konst ändå + kommunikationsmuseet och stasi-ditot, vilka jag aldrig hunnit se. Å så måste jag få en lunch på Rogacki, och besöka datorspelsmuseet och och och! Jag älskar Berlin. Hoppas att jag upptäcker mer av Kassel är bara documenta, det finns mer att se, det vet jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar