fredag, juni 15, 2012

Medelålder + bacon

1. Jag älskar bacon.
2. Jag köper ekologiskt när jag kan, vilket är för det mesta.
3. Änglamarks bacon; vad har hänt? Detta brukade vara det absolut godaste bacon man kunde köpa i vanliga butiker, men sen ett drygt halvår tillbaka är det inte alls samma bacon - nu släpper det massor med vätska när man steker det, skivorna är slarvigt skurna, smaken är inte alls lika bra. Å jag har inte hittat något annat vanligt bacon som är i närheten av hur detta brukade vara!
4. Jag har sökt och letat och provat massor av olika bacon och nu har jag till och med skrivit till Coop Sverige och frågat dem vad som hänt, får se om jag får ett svar som hjälper (helst: "Oj, vi bytte  leverantör och glömde visst smaka, vilken miss, det riktiga änglamark baconet är tillbaka i butikerna nästa vecka!")
5. Jag bryr mig som sagt väldigt mycket om bacon (och om döda grisar i största allmänhet).
6. Jag är högst påtagligt medelålders.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar