lördag, december 01, 2012

Flyttad!

Det tog hela dagen, och det kommer att ta mer tid i morrn och på måndag att flytta, men alla mina prylar är nu i den nya lägenheten. Det var ett tufft jobb för killarna från NettoFlytt och det kommer att kosta mig många tusenlappar men jag tror inte att det hade varit möjligt utan dem.
Än är det mesta en enda röra, där är mycket att packa upp och ställa i ordning. Än är inte den gamla lägenheten såld. Men jag är så nöjd, denna här lägenheten är otroligt fin, men det är svårt att ta bilder som förklarar riktigt: två våningar, 66 kvm, snedtak, troligen mer är 5 meter i tak som högst, mängder av synliga takbjälkar men också mycket modernt byggt. Läget är underbart, inte så många fönster men de som där är har en underbar utsikt. Här kan jag leva och trivas länge hoppas jag. Bilderna är kassa, jag är för trött för att få till något som funkar, den första är min utsikt mot konsthallen och operan, de bägge andra är tagna uppe från mitt arbetsrum och bibliotek ner mot vardagsrum och kök. Det kommer bättre bilder en annan dag, jag måste få ordning på sov- och badrum nu.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar