måndag, december 17, 2012

Snart nog är det jul

Det är mörkt om morgonen nu, två föreläsningar och en tur till Louisiana återstår innan julledigheten. Lägenheten är varm o skön och nästa sak att orna här är att hänga konst (och andra bilder), vilket jag ska ta tag i till helgen (om nu inte världen verkligen går under på fredag).
Det finns mycket lite att säga om mitt liv mer än att jag stortrivs, men att det är stressiga tider på jobbet med massor av planering för vårterminen. Fortfarande förkyld, men en insats med mediciner har motat chrons och svinkoppor på porten. Det är som man kan vänta sig såhär mitt i vintern. Träningen har blivit lidande, men jag ska snart ta nya friska tag igen.
Jag ska hitta en snygg takkrona (eller iaf en intressant hängande lampa) som funkar i takbjälken över min trappa, det är högt upp så det får vara något extra. Antar att jag behöver sälja min lägenhet först innan jag kan lösa den saken, då ska jag hitta en eller två bra fåtöljer också. Ingen köper lägenheter till jul, så just nu är det projektet vilande (men min mäklare är på det hursomhelst).
Nåja, God Jul om jag nu inte kommer mig för med att uppdatera innan dess!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar