tisdag, januari 22, 2013

Döda skånetrafiken!

Det är tydligen assvårt att få tåg att rulla 18 km, om man nu inte är städerska och helt outbildad på den saken (ha-ha). Över en timmas försening in till jobbet, så jag han inte förbereda mig som jag borde eller leverera den föreläsning jag skulle, det blev en sönderstressad halvmessyr av alltihopa. Tog ett tidigt tåg hem, tack o lov för strax efteråt så misslyckades det hela igen, och eventuellt står tågen fortfarande still. Lämnade in en anmäla om ersättning enligt resegarantin, noterade att man får biljettpriset tillbaka. Så min tid är inte värd något alls för det usla bolaget, det är en förolämpning. Det är monstruöst - skånetrafiken måste väl fatta att de är helt inkompetenta och överlämna jobbet till någon som klarar av det (en igelkott eller två potatisar t.ex.). Tåg, tidtabell, punktlighet - så man kan komma till jobbet. Istället gör de ännu en fantasifull undersökning som visar att de alltid är punktliga och att alla är nöjda. Jag antar att de gör mätningar i Perstorp den 24/12 mellan kl 15-16 för att nå det resultatet.

Hemma igen fick jag jaga ilskan ur kroppen med ett löppass, de går allt bättre. Veckans mål är minst 40 minuters löpning per pass, det är inte något problem.

1 kommentar:

  1. Det är tydligen lika assvårt att som van pendlare veta att Skånetrafiken inte har hand om varken växlar, signaler, spår eller plattformsskyltar.

    Det enda de kan göra är att trycka på ansvarig myndighet (Trafikverket) och att förbättra sina informationsrutiner.

    SvaraRadera