onsdag, januari 23, 2013

Knappt några tåg idag heller

Skånetrafiken är en terroristorganisation, inte ett vanligt företag, det enda de gör i tid (och otid) är att höja priserna till nya löjeväckande nivåer. Inte fungerade tågen idag heller, men ändå lurade man ombord folk för att köra ut och parkera dem på rangerbangården i någon timma. Jag tog mig till Södervärn och tog bussen, efter att ha allvarligt övervägt att cykla. Det var köer på motorvägen men jag kom fram på "bara" 50 minuter - ganska precis samma tid som det tar med cykel. Inte var nåt igång på allvar ens på eftermiddagen även om det då gick slumpvisa tåg till slumpmässiga platser.
Så jag fick tar ett ordentligt pass på gymmet för att lätta på raseriet - något gör lite ont i mitt vänstra knä, jag hoppas det inte ska hindra mig från löpträning i morrn.


I övrigt så sitter jag hemma, dricker en folköl och läser igenom de texter jag ska föreläsa om i morgon, precis som mina studenter så behöver jag läsa dem och jag behöver göra om det varje år. Nu handlar det nämligen inte om innehållet i texten utan hur den är skriven, och för att tala om den saken så behöver man ha den i alla sina detaljer ganska färsk i sinnet. Fördelen här är att jag vet att det är ganska rimliga doser läsning jag förväntar mig av dem, ca 2 timmar per kväll, tre dagar i veckan kan inte kallas tungt även om det kräver en hel del eftertanke i läsandet. Mitt hem är mig en väldigt borg förresten, jag älskar denna nya lägenhet, läget, utsikten, takhöjden, rummen; denna flytt var det bästa jag gort på bra länge.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar