onsdag, januari 09, 2013

Det var ett tag sedan sist

Det har varit nyår, middag hos mig med lite vänner; anklever, lamm, brülée och sorbet; champagne, vin, drinkar - det var precis sådär väldigt gott som det ska vara, och Malmö brände av sitt officiella, stora fyrverkeri framför Operan dvs precis här utanför. Det blev ett mycket gott slut, och tack vare diskmaskinen så vaknade jag för en gång skull inte till ett kök fullt med smutsig disk.

Träningen har inte gått något bra under flera månader men nu är det full fart igen och vansinnigt skönt, lite längre att gå till gymmet men det är nära och bra att springa i Pildammsparken så det jämnar ut sig. Så det är sex dagar i veckan som gäller igen även om jag inte gör några långa eller tunga pass så här i början av omstarten.

Lägenheten är nästintill såld, ska skriva kontrakt i morgon. Några tusen lägre pris än jag hade hoppats på men inget som jag inte kan leva med. Den vinst jag gör här är ju hursomhelst pengar jag tjänat på att bo, vilket är vansinnigt. Så nu funderar jag över lite nya möbler till den nya lägenheten. En sittsäck från Fat Boy, en takkrona (Sarfatti) och två byråer; en från ILVA och en från Norrgavel. Utöver det så behöver jag ett sängbord, men det har jag inte hittat än. Om jag verkligen köper allt återstår att se, jag bollar med massor av idéer för tillfället. Utöver det så har jag ett skrivbord med stol att hämta i Kristianstad, å så behöver jag alla de där elfahyllorna till biblioteket. Å mer belysning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar