tisdag, januari 15, 2013

Snön kom tillbaka


Bara någonn enstaka minusgrad, men det snöar med jämna mellanrum. Jag sitter hemma och kollar scheman en extra gång, lägger in mina datum i kalendern och läser tentor. Mest det sistnämnda, de tar sin lilla tid men ska helst vara klara på söndag. Det är varmt och skönt inne, och jag har kaffe och smörgåsar så jag ska inte klaga. Brutus ligger på sängen och ser majestätisk ut.
Nu har jag gett mig den på att träna sex dar i veckan så jag ska ut och springa strax - med underställ, mössa och vantar så ska det gå vägen. Numera så kan jag ju andas helt ok under löpning också när det är några minusgrader, så har det inte alltid varit. Fem kilometer tänkte jag, men jag har inte testat ut en riktigt bra bana än, så det blir till att improvisera.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar