lördag, februari 02, 2013

Fredagskväll

Dagarna drar förbi, det är den tråkigaste av årstider, slutet av vintern då det mer än något annat gäller att härda ut. ESC börjar i morgon och det är ju en bra hjälp på traven, jag gillar att följa den cirkusen.
Med en handpenning på lägenheten på kreditkortet så har jag köpt lite mer möbler, en byrå och ett nattduksbord till sovrummet och en ny lite större soffa. Å så ett Wii U då, som var tämligen fantastiskt.
Nu får det vara paus i möbelköpandet ett tag, det jag har skaffat måste få sätta sig så jag vet hur jag vill gå vidare. Det var ett slit att montera grejerna, men det är fixat det med.
Jag längt efter vårsolen och värmen, men det gör väl de flesta av oss. Tills dess är det helt ok att ta tåget in till Lund (när de behagar gå), föreläsa och jobba på. Snön och isen är iaf borta, det är ett steg åt rätt hål.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar