söndag, februari 10, 2013

Ute för räkning

Någon slags allmän känsla av att vara ordentligt sjuk växte den gångna veckan, under torsdagens föreläsning flimrade det för ögonen så jag inte kunde läsa manus och det var allmänt besvärligt. Det blev inte bättre under dagen och framåt kvällen så var det dags för akutintaget (via sjukvårdsupplysningen per telefon); där blev det en hel del prover och undersökningar men ingen inläggning. Det är oklart vad det är som angriper mig och läkarnas teorier är för långa för att jag ska vilja försöka upprepa dem här.
Fredagen sov jag, yr, med frossa och värk så var jag uppe några minuter i stöten med långa mellanrum, på lördagen kunde jag vara upe ett par timmar på kvällen. Idag är det ännu lite bättre men det går fort att bli utmattad. Så det blir att sjukskriva mig och vila upp mig nästa vecka (om du är student på KOV A22 och läser detta; undervisning enligt schema måndag och tisdag, inställt onsdag och torsdag; håll ögonen på Mitt Kursbibliotek för förändringar).

Det här är tufft, det var länge sedan jag var så här utslagen och ingenting känns som det ska i kroppen nu. Jag tror inte det blir några löptävlingar i sommar. Men den akuta toppen av detta verkar vara över. Det är väldigt skönt att ha vänner som handlar och lagar mat åt en, även om jag inte kunnat äta särskilt mycket än. Jag är vid liv och jag lyssnar på radio men det är också allt jag klarar.


1 kommentar: