onsdag, februari 27, 2013

Ingen mossa på rullande stenar, jo jag märker det

Mycket att göra på jobbet, men det verkar iaf som om denna utdragna infektion av allting håller på att släppa. Massiva doser av föreläsande, men ändå så sätter tankarna fart så jag kan börja skriva (avhandling och biografi) igen, det är väl vårljuset på eftermiddagarna (morgnarna är ännu vinter, frost och minusgrader).
Njöt av dagens lunch på Smak (på konsthallen), ser fram emot kvällens föreställning. Kavajen borstad, skjortan struken, manschettknapparna hittade och jag behöver en dusch. Än så länge håller jag på att födas, det är fint att känna. Jag går framåt om dagarna och i mina drömmar om nätterna tråcklar jag ihop allt förflutet till nån slags allt för mångdimensionell väggmosaik. Jag är knappast den ende som har det så.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar