onsdag, juni 12, 2013

Den tredje dagen på kursen

Så idag ägnade vi oss åt diskussioner, åt uttalsövningar och åt "online presence", jag hade mest nytta av uttals-workshoppen, men så är det också den del av engelskan som jag mest vill förbättra. På fredag ska vi leverera varsin ny presentation, och jag tänker prata om att förstå arkitektur, så jag har gått runt och tittat på detaljer i byggnaden som vi håller till i. Den är byggd som skola 1920, och ombyggd för universitet på 1960-talet. Det är också uppenbart att det gjorts mins en ganska ny ombyggnad som adderat med rum. Tillsammans med Ludwig har jag hittat massor av intressanta detaljer, många fler än jag hinner göra något av i en kort presentation, men det är roligt att försöka läsa av rummen omkring en. Här ett urval av saker jag gillar; märkliga rester av pilastrar i ett trapphus där man satt igen en öppning, fantastiska takstolar omgivna av moderna armaturer, märkliga fönster som nog är från ombyggnaden 1960.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar