torsdag, juni 13, 2013

Fjärde dagen

Vi hade övningar i att lyssna och diskutera hela förmiddagen, pastalunch och sedan förberedde vi presentationer på eftermiddagen. Jag lyckades räkna ut hur universitetets utskriftssystem fungerade så jag har ett manus, och jag kom på att kolla om jag kan koppla in iPaden till projektorn i salen, så jag har bilder att visa. Grejt. Av någon anledning så blev jag utsedd till att fixa en gemensam middag ikväll, det kan bero på att jag gjorde samma sak första dagen. Så jag gick på en lärares rekommendation och bokade bord åt oss på Dock of the Bay (http://www.dockothebay.co.uk/), ingen lyx men det såg trevligt ut när vi var där häromdan (den gången var de fullbokade, alltid ett bra tecken). Mindre regn idag, t.o.m. lite sol på eftermiddagen. Jag trivs här, och med kursen men det är bara en dag kvar. I morrn ska jag lägga mig att sova i London istället, jag har ingen aning om hur det blir med internetaccess där.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar