måndag, juni 24, 2013

Mellandag

Lång lugn midsommar, mest firande med mat och vänner. Vädret har varit oss nådigt hela helgen, bara nån lätt liten regnskur. Så mycket bättre än 2012, där maj var varm som bara den och sedan började det regna. Nåväl, det kvittar för idag är en packdag och i morgon bär det av till Rom och till värmen och hotellet (som förhoppningsvis har bra luftkonditionering) vid Largo di Torre Argentina, mitt i antiken onekligen och nära till allt. Det får bli en lätt packning, i den hetta som väntar så är det bara att klä sig tunt, löst och ledigt. Måste fålla mina linnebyxor, stryka nån skjorta (det är nästan samma sak med fliselin). Jag som just återupptagit Zelda Skyward Sword (jo jag vet att jag är långsam på att spela, jag har så lite tid för det under terminerna), det får bli mer tid till det sen för inget slår en resa bort!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar