tisdag, maj 17, 2016

På gastro igen

Var på SUS och pratade med min utmärkta läkare. Han visade skiktröntgenbilder (jag önskar jag kunde visa er hur de ser ut, det är väldigt häftigt att se in i och genom sin kropp på bredden och längden) och det visade sig att det var en relativt liten del av min tunntarm som var infekterad (men inte trång). Så vi avvaktar med alla åtgärder, jag brukar må så pass mycket bättre under sommarhalvåret, och så tas det en liten uppsättning prover regelbundet för att hålla koll och undersöka om nåt ändrar sig. Mycket lugnande besked det där, jag tror nock detta ska gå vägen.
Ska sitta hemma och rätta tentor (jag har 4 kvar att läsa/kommentera), skicka ut dessa och sedan läsa b-uppsatser (som är mitt i arbetsprocessen) innan jag ikväll ska till Malmö Opera och se/höra Pelléas och Mélisande. Inte illa jobbat för en vanlig majdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar