tisdag, maj 03, 2016

Varmare dagar

Våren är här och träningen rullar på efter jobbet. Det är långa dagar med mycket undervisning, handledning, schemaläggande och möten så det tar en hel del viljestyrka att ge sig ner till gymmet eller ut i löpspåret det första jag gör när jag kommit hem (allt för ofta först kring 18 tiden). Men det går, och det känns i kroppen; alla muskler värker på det där bra sättet som träning orsakar. Endorfinerna slår till i dubbel dos; både vårsol och kroppsansträngning. Jag vet inte om jag är i mitt livs form riktigt, men en bra form i alla fall. En vecka kvar tills jag fyller 50, en Berlintur med mina studenter och kollegor att fixa innan dess! Jag behöver dra ner på kolhydrater; framför allt på socker, men kanske också på vitt bröd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar