söndag, maj 01, 2016

1:a maj

Detta brukade vara en viktig dag, men men, efter SAPs svek i höstas då jag gick ur partiet så vete fan. Ett annat år, ett annat vänsterparti kanske. Istället vaknade jag ganska tidigt, drack kaffe i sängen med Fidde på FaceTime och Brutus bredvid mig, masade mig upp och iväg till gymmet för en dryg timmes styrketräning. Leif ringde så vi begav oss ut på promenad i vårsolen och passade på att se om utställningarna på Moderna Museet Malmö. Sen hem igen för några timmars jobb med kommande föreläsningar (vilka behövde ses över) och så en kortis på cykel ute i det sista av dagens vårsol; Malmö ser fantastiskt ut också i år. Det är ett remarkabelt skönt liv jag fått till här, det kunde jag aldrig tro när jag var yngre och allt var krångligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar