onsdag, februari 27, 2019

Prylar 5, dags att sluta köpa stuff

Jag tror jag har en tillräckligt komplett utrustning nu; jag ska packa och se på den i helgen. Å väga den igen. Sista två tingen jag känner att jag verkligen behövde anlände idag: ett löst myggnät från Engelson och ett sovsäckslakan (en liner aka påse formad som sovsäcken) från Siden Selma - vilket var ett val av extrem lyx men till mitt försvar kan jag säga att siden också är det lättaste tänkbara materialet och att det packar samman sensationellt smått.
Två tester behöver göras: 1. Sova på luftmadrass med sovsäck (inomhus, hemma), vilket jag kan göra näsromhelst - det är mest för att reda ut att jag inte är helt ledbruten av den aktuella kombinationen av prylar. 2. En helgvandring; jag har tittat på skåneled kring Malmö och noterat att jag kan gå 14 km till Torup/Bokskogen och övernatta där för att sedan gå några få km till Svedala och ta buss/tåg hem eller (vilket är mest lockande) gå 31 km över Söderslätt till Trelleborg (sektion 21 och 22SL2 nord-syd). Vädret måste bli lite varmare då - min sovsäck är en sommarsäck så upp mot 10 grader om nätterna behövs. Slutet av april, början av maj verkar som en rimlig tidpunkt. Bonus: jag i mitt snygga myggnät.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar