onsdag, maj 29, 2019

Det var skoj så länge det varade

Jag tror att MKBs inhyrda nötter varit och demolerat min örtplantering. De har iaf ersatt innehållet i en del random blomkrukor med mer örter (samma som jag satt), vilket väl inte är något att klaga på. MEN de har också tagit bort och slängt min malört, den enda av alla örter som det varit svårt att hitta och som jag fick söka efter i dagar innan jag fann hos en trädgårdsbutik i Lund. Nu är den borta och utplånad och när det fungerar på det viset så ger jag upp. Varför gör man något så efterblivet?
Jag kan tillägga att det var en snygg planta och att denna var försedd med all nödvändig info på en skylt - även denna skylt är nu stulen.

Edit 2019-06-06: Har snackat med vaktmästaren, det är inte mkb, det är en tjuvaktig granne som är i farten. Nu hatar jag dem istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar