söndag, juni 16, 2019

1, 2, 3?

Jag har nästan planerat klart min minimala packning, jag har helt klart för mig var och hur jag ska vandra. En snubbe ska komma hit samma dag jag vill börja för att kontrollera ventilationen i lägenheten så det blir en väldigt sen start den dagen, men det får lösa sig det med (jag lär gå en betydligt kortare sträcka än planerat). Det hinder som återstår är läkaren jag ska träffa i morrn - handleden är fortfarande gipsad, men jag hoppas bilderna ska visa hur helt ok allt är så jag kan ta av det och ge mig ut!
Google, som köpte blogger för länge sedan, vilken är den plattform jag fortfarande använder mot bättre vetande, har sedan länge lagt ner den snabba och enkla blogger-appen och att posta uppdateringar via webbgränssittet på en mobil är värdelöst. Så det blir inga uppdateringar från vandringen här medans den pågår. Statusuppdateringar kommer att pågå på instagram om du vill följa mig i hasorna! Mitt konto är helt öppet. Jag har med en GoPro kamera så jag hoppas kunna klippa ihop en kortfilm efteråt, får se hur det fungerar. 3 dagar kvar tills lift-off!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar