tisdag, juni 18, 2019

En visuell packlista

Semestern är här, min kropp hänger hyggligt ihop i ett samlat stycke (med hjälp av lite bandage och medicin) och i morgon ger jag mig ut för att fira midsommar, stänga av omvärlden, skaffa mig skoskav, äta halvfabrikat och vandra 23-30 mil genom norra Skåne, Blekinge och Halland. Min packning är för tung, men helt möjlig att bära. Mat utgör 1/2 volymen och 1/3 av vikten. Men jag har iaf gjort vad jag tror är sista bortplockandet av saker från packningen. Så min visuella packlista ser ut såhär (du kan se basvikten i listform med viktangivelser och varumärken här):

Sömn, hammock, kök

Diverse elektronik

Småsaker (sked, kudde, karta, kompass etc)
Hygienprylar och mediciner

Vattentät säck med mat respektive snacks och kaffe
Ryggsäck och stavar

Sovsäck (ännu inte kompakterad)
Kläder; shorts, tröja, kalsonger, sockar och myggnät

Regn- och vindjacka
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar