lördag, januari 30, 2010

Lördag på gymmet

Tog en lugn vända på gymmet, styrketräning idag och så en tur i ett solarium. Det kan behövas mitt i smällkalla vintern. Har nog lyckats reda upp en rimlig arbetsordning för allt som behöver göras med föreläsningar, så jag är (ännu) inte stressad över det.
Webbaserade föreläsning har jag aldrig gjort, iaf inte som film så det tar sin lilla tid att tänka igenom. 15 minuter och i huvudsak en PowerPoint konverterad till film och snack med ScreenFlow. Som ett förtest så måste jag ju reda ut hur YouTube kan tänkas fungera som kanal; jag har ingen lust att klydda med specifika lösningar gjorda för denna kursen. Till hösten ska vi kanske göra samma sak i större omfattning för en beställd kurs, så det är bra att lära sig.
YouTube var det ja; Brutus fick vara modell för det första försöket där:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar