lördag, januari 30, 2010

Mat och föreläsningar

Gårdagskvällen tillbringade jag med Äpan; mat och vin och en film. Idag har jag kylen full av rester och det är -7 grader samt snö utanför fönstren. Det är bra nog det; jag har fyra föreläsningar att förbereda, om än inte alla lika besvärliga. Det är klassisk grekisk skulptur för Vetenskaplig grundkurs i Lund; en 20 minuters föreläsning som vore enkel nog om det inte vore för att den ska levereras som film på nätet, Sexualitet i konsten för MAH, som väl är ett mer underhållande ämne - men det är en lång rackare (3 timmar), Psykoanalys som tolkningsteori för bildkonst för vår fortsättningskurs och en exempelföreläsning för samma kurs. Psykoanalys är inte något som jag brinner för - men det går det också.
Så jobb har jag så det står härliga till, och dessutom har jag en fet bunte tentor att läsa. Hej å hå. Var ställde jag kaffekoppen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar