onsdag, november 17, 2010

Man hinner inte allt

Mycket på jobbet, mycket brf:en (snart stämma), mycket pratande, men riktigt allt hinns inte med så idag var den första dagen på lång tid som jag fick skippa gymmet. Å kallt har det blivit, kanske var tisdagens runda den sista utomhus för säsongen? Då blir det gym för löpning i morgon, å styrka på fredag.
Stockholm till helgen, det var oändligt länge sen jag hade några ärenden dit. Nu handlar det om att se en massa konst under två hektiska dagar så det blir säkert bra. Jag är mer hemma i Berlin eller Paris än Stockholm, så kan det gå.
Det är så många saker som går bra just nu, riktigt allt är inte ämnat för bloggen, inte än. Lite för skört, lite för privat. Men det är så bra att jag bara flinar för mig själv mest hela tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar