måndag, november 22, 2010

Vinter, på skånska

Det är kanske lite tidigt att kalla denna höst för vinter, men det är grått, vått och kallt. Jag har tvättat löpskorna så jag kan använda dem på löpband fram till på våren (jag vill ha skorna med de ortopediska inläggen och sensorerna på plats när jag ska springa långt på löpband). Måste in till jobbet en snabbis idag för att förflytta papper, måste köpa kattsand (på Värnhem). Vinter brukar bli som värst i februari-mars, sen är det löpning utomhus igen, sen är det hopp om en inte-kritvit hudfärg, om dagar utomhus och allt det där. Cykel till jobbet, öppna fönster. Men först fönsterputsning, adventsstjärna, ljusstakar, jul. Mitt i alltihopa finns P och allt annat kan kvitta för han gör mig lycklig, vi håller bägge fast vid den känslan för att göra dagarna lysande.
Lite grafisk formgivning från mitten av förra seklet hamnade framför mig nyss (via Boing Boing), och det är en sån absolut motvikt till det grå och våta här utanför att jag bara fånstirrar på det. Perfekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar