söndag, december 12, 2010

3:e advent

Lite drygt en vecka kvar att arbeta innan juluppehållet. Inget riktigt tufft arbete, men en hel del långa arbetsdagar. Inga julklappar köpta (fast jag behöver köpa väldigt få tack o lov), resten är ganska så fixat. Allt går lite långsammare, lite mer stilla, t.o.m. träningen för jag hinner sällan med mer än 3-4 pass i veckan nu. Å andra sidan passar jag på att bada bastu då med, det är fantastiskt såhär i vinterkylan.
Jag hittade en Casio-klocka åt mig; pålitliga skräpbutiken Ur & Penn (visst var det en kvalitetsbutik för 30 år sen eller så?) hade den i lager! Å jag har köpt mig ett prydnadsföremål, det var det väldigt många år sen sist. Underliga tider är det, men jag attraherades av nåt i Ludvig Löfgrens dödskalle-ljuslykta för Kosta. Billig massproducerad kitsch är det förstås, men min smak ligger ju stabilt fast inom det området sen lång tid tillbaka. Det är en praktisk smak; allt är billigt och tillgängligt och jag behöver inte heller vårda tingen för framtiden. Jag äger en del unika äldre ting och jag har ständigt dåligt samvete för att jag inte tagit dem på översyn hos en konservator.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar