söndag, januari 29, 2012

Effektiv helg


Gym, teater och jobb är vad jag hunnit med hittills, och jag har just läst, betygssatt och kommenterat den sista tentan i en diger bunte (om du är en av mina studenter så betyder det att du kan få ut den på tisdag; jag behöver hålla i dem ett slag för att skicka in rättningslistor så att ditt betyg hamna i ladok - det kommer ett mail när de kan hämtas). Steg upp tidigt i morse, frukost på kaffe och rostat bröd med jordnötssmör+sylt och gick sedan ner till gymmet för 60 minuter löpband (11 km) och bastu.
Om en liten stund ska jag träffa Lyly och Åke , vi ska ut till Malmö Arena för att se Cirque du Soeils föreställning Saltimbanco. det var så länge sedan jag träffade Åke, jag ser så mycket fram mot det. Vi ska se om vi inte kan få lite mat nånstans i käppastan efter föreställningen. Det har varit och är en på alla sätt överfull helg, men det är roligt hela tiden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar