En av två pappersballonger steg till skyn, den andra hade fabrikationsfel. Förrätten var anklever, det var gudomligt gott (med syltade päron och med russin som dragit i portvin + smörstekt bröd). Huvudrätten var torsk, men den blev inte optimal (kan ha varit mindre bra råvara), desserten var lakritspannacotta med hallongelé (hur gott som helst). Massor av champagne, vid tolvslaget var vi ute på torget och där sköt folk raketer så in i den precis som alla andra år. Krutröken låg tät, konfettin regnade och människor glammade runt. Idag ska jag diska.
söndag, januari 01, 2012
Några bilder från igår
En av två pappersballonger steg till skyn, den andra hade fabrikationsfel. Förrätten var anklever, det var gudomligt gott (med syltade päron och med russin som dragit i portvin + smörstekt bröd). Huvudrätten var torsk, men den blev inte optimal (kan ha varit mindre bra råvara), desserten var lakritspannacotta med hallongelé (hur gott som helst). Massor av champagne, vid tolvslaget var vi ute på torget och där sköt folk raketer så in i den precis som alla andra år. Krutröken låg tät, konfettin regnade och människor glammade runt. Idag ska jag diska.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar