söndag, mars 10, 2013

En kall söndag

Kylan har kommit tillbaka, det var en rå dag att gå på söndagspromenad i. Men det är bara tillfälligt ska vi väl tro, jag behöver vår och värme. Längsta penicillinkuren är över och den verkar ha gjort vad den ska. Jag hinner med att få saker gjorda igen, iaf rimligt mycket av det även om det blir till att sova nån timma på eftermiddagarna. Hemma återstår att få ordning på biblioteket, det är den mer krångliga delen så jag drar mig lite för det men jag ska ha de gjort snart nog. Brutus jagar sin svans, runt, runt vilket inte är det bästa när han gör det på en takbjälke tre meter över golvet. Ännu har han inte trillat ner, men det kommer. Sommarens semester ska kanske gå till Wien, det är det mest lockande jag hittat på än så länge. Städer och kultur, det blir ju alltid så, jag har aldrig varit i Österrike.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar