lördag, mars 30, 2013

Mer Påsk

I kväll är det dags för lammstek, å marsipantårta på det. Gårdagens middag blev fab och vi hade det trevligt kring mitt matbord. Som så ofta nuförtiden så blir det en massa YouTubeande efter en drink eller ett par glas vin, men det är helt ok. Nya sätt att se på saker tillsammans, och ett lite mer socialt tittande. Sen må det vara hänt att Raw Sewage och Minty kanske inte är de ting som är mest socialt gångbara, men vem bryr sig längre? Jag tror kvällens tittande började med att jag ville visa den där Alicia Keyes covern för Lyly och Mårten.
Men nu är det nya tag, jag önskar det vore lite varmare så jag bara måste ge mig ut att springa men jag har kylan som en (kass) ursäkt för att låta bli å så intalar jag mig att det var bra nog att springa på gymmet igår. Det lär bli Lego City Undercover istället. I morrn är det dags att ta upp det professionella skrivandet och det där med att få ordning på mitt bibliotek kan jag nog bara glömma den här helgen.
På bygget mitt emot ska de höja byggkranen med fler segment, jag begriper inte hur det ska gå till men män med släggor klättrar runt och ser ut som det där Depeche Mode omslaget vi alla gillade så mycket. Brut håller koll på dem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar