tisdag, mars 26, 2013

Vardagsmorgon

Det är så mycket ljus i mitt sovrum, om jag inte drar ner gardinen (och det gör jag inte för det är fint att se på himmelen en stund när jag ska somna) så vaknar jag tidigt. Timmar innan väckarklockan ringer. Kaffe och Nyhetsmorgon på radion, allt möjligt på iPaden i ett makligt tempo innan det är dags att göra mig i ordning och åka in till Lund. Ska hålla en muntlig tenta, planera lite för framtiden, ta hand om e-posten och hålla sista långa föreläsningen på vår kurs i Scandinavian Design. Det är sällan jag kan vakna upp såhär långsamt, men när det händer så är det makalöst skönt. Nåja, dags att duscha, snart är det påskledighet ett par dagar och då kanske jag kan komma loss och bygga biblioteket jag verkligen behöver här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar