torsdag, april 03, 2014

Löpning i solskenet

Det har varit perfekta dagar för löpning den här veckan, i tisdags blev det en oväntat snabb runda om drygt 4 km (med ett medeltempo strax under 5 min/km) i kortbyxor, och idag ca 8 km runt västra hamnen i rimlig fart. Solsken och klarblå himmel, bara lite lätt vind och inte för varmt. Dessa dagar och motsvarande period på hösten är de bästa att springa på; om vintern måste man klä på sig flera lager och planera sin löpning ordentligt (eller harva på löpband), om sommaren måste man springa sent om kvällarna eller tidigt om morgonen innan det blir för varmt. Men just nu är det bara att ge sig ut och springa tills man tröttnar. Mina tider och mitt löpsteg blir lite bättre varje gång, jag kommer att vara i god form inför Malmömilen och Midnattsloppet. Kanske ska jag ta och springa en halvmara ändå?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar