söndag, april 06, 2014

Mysterier i denna världen

Ibland läcker saker över, detta trillade in hos mig kl 2 i natt (som ett iMessage/MMS) och det är en iPhonebild så den hade gps-koordinater som placerade den en bit utanför Los Angeles, omgiven av platser som jag bara hört talas om på bio eller vinyl; San Jacinto, Salton Sea, Joshua Tree. Orange strumpor och en knuten näve + en garderob; jag undrar lite över vem som har mitt telefonnummer i sin mobil där borta (det kan vara Gucci och/eller Skrållan - i så fall rensar de aldrig sina mobiler). Saker som bara trillar in utan kontext, det verkar hända ganska ofta så här på vårkanten. Om någon önskar köpråd/värdering på en bokhylla så kan jag kanske bistå: "Nej, den är tråkig och klumpig och ser väldigt mycket kommunalt överskott ut.".Inga kommentarer:

Skicka en kommentar