onsdag, april 30, 2014

Malmö

Hemma igen, dricker kaffe och jobbar på att hålla mig vaken några få timmar till. Från hotellet i Ueno till lägenheten i Malmö var det nästa 14 timmars restid, vi började dessutom tidigt. Så nu är klockan 19.20 i Malmö och 02.20 (på natten i Tokyo); min kropp och hjärna tror det är 02.20 och vet att den har varit igång sedan 05.30 så det blir en väldigt lång dag. Samtidigt så är dagsljus och folkliv här på en helt annan klocka; det känns hursom enklare att ställa om i "västervarv" kring planeten än när man far österut. Jag har packat upp, överfört bilder och konstaterat att jag har en del att tvätta i morrn även om jag nu hade med mig en t-shirt och en skjorta för mycket. Nästa gång så ska jag förlita mig på tvättomat och packa lättare. Då ska jag troligen bo på Mystays Ueno, det var ett rasande trevligt litet hotell nära till mycket. Nästa gång ska jag hinna fler konstinstitutioner, ha läst mer japansk historia och så ska jag gå på onsen och bada. Det är så mycket mer jag vill se och göra långt där borta i öster. I morrn ska jag börja sortera bilder så att det kommer upp en flickrström med de bästa; jag har 2800 att sortera bland. Jag ska också se vad jag kan göra åt min lät kollapsande iPhone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar