söndag, augusti 10, 2014

Jobb

Så var det slut med sommarsemestern för den här gången, i morgon börjar jobbet igen och det ska bli skönt det med. Jag har många saker att göra, men de har alla sina goda sidor och det är inte väldigt stressigt. Målet i morrn är att packa upp mitt kontor och att se mig omkring. LUX är inte färdigt, men förhoppningsvis tillräckligt klart. Alla tidningar är fulla av råd om hur man klarar av att börja jobba igen efter semestern, är det verkligen så ovanligt att man trivs på jobbet?
Jag har slappat hela sommaren, vilket har varit bra på alla sätt och vis. Dessutom har slappandet inte varit händelselöst så jag är så nöjd som man kan bli. Det jag minns mest av allt: skogsvandringar, bad i havet, dagar med Fidde, tropisk hetta, åskregn, Mario Kart 8 och så The Nanny på Netflix. Det är väldigt skönt att vara mig, nu så ska jag ta nya tag med konsthistorien, på gymmet och i löpspåret!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar