söndag, augusti 31, 2014

Veckan som gått

Det har varit mycket jobb, å ändå börjar det inte förrän i morgon. Invigningen av LUX i torsdags gick fint men jag kunde inte vara med på minglet om kvällen (jag minglade på annat håll så det är inte synd om mig). Idag ösregnar det (typ katastrofregn med avstängda vägar och stadsbussar som inte går alls), men jag gav mig ut att springa lite ändå och det gick ju fint. Man ska inte låta omständigheter hindra en från att göra det man vill. Träden på gården börjar precis få sina första gula fläckar, det är snart höst på riktigt och inte längre sensommar. I morgon kommer alla nya och gamla studenter, det ska bli skoj att sätta fart igen! Jag har tydligen 11575 dagar kvar att leva.

Jobb, invigningen av LUX

Hemma, höstväder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar