söndag, augusti 17, 2014

Malmöfestivalen 2014

Långt ifrån det mest idealiska vädret för festivalen, det regnar idag och var ostadigt igår. Men massor av folk ändå när jag var ute i går och i fredags. Inga band på några scener som får mig att vilja rusa dit, det har det varit nästan alla andra år. Jag tror det beror på att jag snart är 50 och att min musiksmak är lite gammal ;)
Å andra sidan har det dykt upp en större variation i maten, och en hel del är bättre än tidigare; chorizo, grillspett och langos är inte så skoj liksom. Jag åt fantastiska fisk tacos (lång väntat, men värt det) och en god (om än lite väl salt) porchetta. I veckan siktar jag på att testa choucroute och några olika fiskrätter! Det är alltid trevligt på festivalen, jag gillar den skarpt och i år är det 30:e året den är igång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar