tisdag, januari 13, 2015

Så här långt

De första januariveckorna har präglats av att ha Fidde på besök, rätta tentor dag och natt, jobba som bara den och att vara duktigt förkyld. Idag är det dags för remicade på SUS, men innan dess ska jag hinna med ett varv på gymmet, det är hög tid att komma igång igen efter julledigheten. Tittar framåt och har anmält mig till både Malmömilen och Midnattsloppet 2015, två stycken millopp. Satte mig i startgruppen 45-50 min den här gången, vilket jag sprungit ofta nog men säkert behöver träna lite strukturerat för fram tills dess. Nästa vecka är det ny termin och massor av gamla och nya studenter på LUX; det är lika roligt varje gång. Var ute på äventyr i Malmö i söndags, peer-rope var duktigt skoj med massor av bra människor. Hörde beteckningen "oxveckor" på den här tiden på året, man böjer nacken och sliter på tills det blir ljusare och varmare igen; det känns som en rimlig etikett.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar