lördag, februari 20, 2016

Sådant som irriterar mig väldigt mycket

Skadad, illa inmöblerad konst på SUS. Det finns ingen som helst information om vem som är upphovsman eller vilket titel verket har. Däremot syns det tydligt att bitar saknas (och troligen har lagat mycket illa med dåligt lim) och kanske är de där hålen för eldosorna sågade i efterhand. Sen så har man skruvat fast en sittgrupp direkt framför som visserligen fungerar lite som ett skydd men som också döljer. Jag tror jag behöver ta reda på om det finns en aktiv, avlönad och med budget försedd intendent för sjukhusets samlingar. Jag såg mer skadad oskyltad konst än detta, och jag försökte hitta en illa åtgången Beck & Ljung jag sett i samman uppgång för några år sedan men jag tror det byggts om och jag bara hoppas att de emaljpanelerna togs väl om hand och att de inte är de jag sett på onlineauktioner då och då.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar