söndag, februari 21, 2016

Semesterplaner

Jag vet inte om jag ska resa någonstans i sommar, London lockar med en workshop jag gärna skulle gå på med Fidde men vi får se om det finns tid och pengar. Annars så är det fullbokat på löpningsfronten; Lundamilen, Malmöloppet, Midnattsloppet Malmö och Malmö Halvmarathon är alla inbokade och betalda. Malmöloppet är ett nytt lopp (Malmömilen är dessvärre nerlagd) med en ny bana, jag hoppas det blir skoj!
Å i den kommande veckan så är det till att försöka fixa biljetter till sommarens konserter; Beyoncé i Köpenhamn den 24 juli och Rhianna I Malmö den 2 augusti. Biljetter släpps på måndag respektive onsdag och jag har lovat fixa dem till mig och några vänner; det brukar vara säkrast att vara på hugget så man får biljetter direkt från arrangören. Synd att Beyoncé är i Parken; ljudet där är sällan så bra men det får gå det med; det är ju iaf lätt att ta sig dit!
Två konserter och fyra löplopp låter som en väldigt lockande semesterplan, får se om det blir mer än så. Definitivt dags att skaffa nya löpskor, mina Nike Structure har gått 70 mil sen förra året och känns ganska stumma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar