onsdag, juni 08, 2011

365 dagar

Ett år sen, det hade inte varit en bra vår. Men idag för ett år sen så posta jag nåt vagt nonsens om bröllop på qruisers klotterplank och började prata med lite folk, ganska snart så pratade jag med en enda kille. Vi snackade väldigt mycket, länge och ofta. Nu tror jag vi har pratat nästan varje dag sen dess, ofta länge och väl.
Han blev med tiden min pojkvän, han är den mest underbara människan i världen. Vacker som en sommarmorgon, rolig och känslosam. Ärlig och vänlig och jag är helt fast. Efter sommaren ska vi flytta ihop. Nog finns det fnurror, men vi fixar dem alltid. Han en bra på det med. F, världens bäste pojkvän.
Idag är det ett år sen jag pratade med dig för första gången, aldrig att jag anade att det skulle bli ett så fantastiskt år, aldrig att jag gissa hur mycket du skulle ge mig. Jag älskar dig sån in i norden. Vad kan jag mer säga? Du är ett underverk, vi har det gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar