söndag, juni 12, 2011

Prylar!

Jag köpte en iPad till pojkvännen eftersom han behövde en. Den visade sig vara väldigt rolig att använda så jag fick skaffa en till mig själv med. Bägge är vita 32GB WiFi modeller, men min är importerad från UK av JMEdata (så jag har en lustig stickpropp å en konverter, vilket kan kvitta för jag har fler av de där små 220V till usb transformatorerna). F fick en med gravyr och ett orange smartcover, jag har ett rosa. F, du får byta med mig om du vill ;-)
Skoj är den iaf och otroligt behändig. Flipboard är det helt omistliga programmet, men jag gillar många fler, som iBooks, tv.nu, Evernote, ComicBook och Beejive IM.
Den är lite klumpig att skriva på men det går, jag saknar Firefox en hel, inget adblock, begränsade möjligheter att blogga via Safari också. Men det går onekligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar