tisdag, juni 14, 2011

Nästan som semester

Den riktiga semestern börjar fr.o.m. midsommar, men det är lugnt nu; lite mail att skicka ut med tentaresultat och kommentarer, några resttentor att läsa, lite uppföljning och utvärdering och så ska jag göra anteckningar om vad som behöver justeras nästa gång jag ger samma kurser. Ska kolla att alla back-uper av allt arbetsmaterial är syncade. Men det är alltihopa enkelt jobb som kräver en dator och inte mycket mer. Jag föreläser mycket inom min tjänst, oftast 4-5 ggr i veckan alla terminsveckor med undantag för julen. Å det är mycket som ska göras utöver det. Ibland är det väldigt långa dagar - å det känns för ofta som om tiden inte riktigt räcker till för att hinna läsa nya böcker och utvecklas, men sen ser jag tillbaka på vad jag har gjort och på nåt vis har också det smugit sig in under veckorna och varje år är nytt. Sommaren ska ägnas åt avkoppling och åt att skriva avhandling - det är hög tid att den blir klar nu. Så för säkerhets skull har jag lovat vitt och brett att den ska vara det. Å avkoppling, det behöver jag så in i den. F ska jobba hela sommaren, det betyder iofs mer tid för mig att skriva på, men jag saknar honom.
Jag har en lista över saker som ska eller borde fixas, skaffa ny större lägenhet (inte så lätt), skaffa ny större säng (bara jag hittar pengarna till det), boka en resa över jul nånstans (pengar igen) och skriva avhandling (gratis och bra). Å så måste jag åka till Oslo, antagligen några gånger. Ahhh, sommar. Först; springa Malmömilen på lördag, sen göra fläderblomssaft å så nånstans i detta ska jag hinna sola på ribban också. Tufft ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar